Vydařené zakončení mužské sezony, žáky čeká 1. z letošních vrcholů-MČR 1

12111999_482204251980104_8146848770875286738_n

Zakončení sezony Sokola Zbečník se velice vydařilo a díky všem co dorazili (jak do haly, tak pak pod Chlomek). Přišli téměř všichni pozvaní (škoda, že se omluvil z osobních důvodů např. Jarda Volhejn, kterému jsme chtěli také poděkovat, především za pomoc s BDL). Především Borek měl velký úspěch se svým hraním na kytaru. :-)

Výsledky sranda turnaje trojic: 1. Polda team-O. Poláček, V. Pohl, L. Vlach, 2. Legendy-J. Andrýs, B. Ekrt, D. Polák, 3. Velké Petrovice-Bedna, Culda, Gof, 4. Má milá-Maňas, M. Ansorge, Džakopa (Kábrtka), 5. Radegast-Doležal, Hartman, Kábrtka.

Ocenění: Petra Pohlová-celoroční výpomoc v kiosku při ligových zápasech a celkově její podpora nohejbalu ve Zbečníku+přání k 40. narozeninám, Milan Anzorge-tahoun B týmu v obou 2 sezonách, které za něj odehrál prakticky všechny zápasy a dopomohl ke krásným umístěním (3. a 4. místo pro Zbečník v OP) a k tomu, že se mohli zlepšovat naši žáci, Maňas-za své vynikající výkony v lize a příkladný přístup-nevynechal žádný ligový zápas (trénink, turnaj), Džakopa-za vzájemnou výpomoc od V. P., vypůjčení auta a podporu, nejlepší řidič a perfektní kapitán-David Hartman, Jan Andrýs-poděkování za 2 sezony, které odehrál v našem dresu a za to, že několikrát vzal naše mladíky na turnaje, největší bavič týmu při výjezdech ven: Bedna, nejvěrnější fanoušek: Eross.

V neděli 18.10. se koná 1. letošní vrchol sezony pro naše starší žáky, kteří se zúčastní MČR jednotlivců v Prostějově. Reprezentovat nás budou ve velké konkurenci mimořádně silných ročníků 2000 David Polák a Václav Pohl.

http://nohejbal.org/files/MCR_prihlasky_2015_STZ1.pdf