Na úvod podzimu jsme překvapení nepřipustili:

Sokol Zbečník A- NO Smržov 5:0

Podzim jsme zahájili na domácím hřišti zápasem proti poslednímu týmu tabulky Smržovu.
1. dvojka Honza, David 2:0 (10:6, 10:9)
Kluci začali dobře a získali poměrně hladce 1. set (10:6), i ve druhém vedli 7:3 a zdálo se, že je první bod na dobré cestě. Pak však přišel výpadek a soupeř pěti body v řadě otočil na 7:8, naštěstí jsme třetí set nepřipustili, když za devítek Honza nekompromisně zakončil: 1-0.
2. dvojka Culda, Lukáš 2:0 (10:4, 10:7)
Úvod utkání nám vyšel velmi dobře a první set jsme získali po zodpovědné hře 10:4, v úvodu toho druhého s námi soupeř držel krok. Za stavu 5:3 jsme udělali 2 zbytečné chyby a Smržov tak poprvé vedl-5:6. Po oddechovém čase se nám povedlo vyrovnat a soupeř pak třikrát za sebou zkazil, poslední útok jsme proměnili-10:7 a 2:0.
1. trojka Honza, Mates, David (2:0 (10:3, 10:5)
Proti slabší trojici Smržova bylo od začátku jasné, kdo je pánem na hřišti a kluci tentokrát vůbec žádné komplikace nepřipustili-3:0.
2. trojka Kebab, Lukáš, Culda (Vašek) 2:1 (7:10, 10:3, 10:6)
Proti silnější trojici soupeře jsme za příznivého vývoje postavili na zadáka mladého Vaška. V prvním setu nám utekl především díky velké kazivosti na útoku začátek a museli jsme dotahovat nepříjemnou ztrátu 2:6. Tu jsme sice smazali a srovnali na 7:7, pak však dvakrát přišel také horší příjem, soupeř zablokoval a i poslední náš útok skončil v síti -7:10. Do druhého setu nastoupil místo Vaška Culda (nutno podotknout, že určitě ne kvůli jeho špatnému výkonu, první set jsme si totiž prohráli spíše chybami na útoku). Lukáš se na síti rozkopal a celkově jsme podali solidní výkon-srovnáno na 1:1. První bod ve třetím setu sice patřil soupeři, ale to bylo z jeho strany vše a my tak zaslouženě zvítězili-4:0.
Vložená dvojka Mates, Vašek 2:1 (8:10, 10:7, 10:6)
Do vložené dvojice nastoupili naši mladí odchovanci s věkovým průměrem 15 let a zároveň tedy dva leváci, Vašek tedy hrál na pro něj nezvyklé pozici vlevo. První set byl od našich kluků velice nervózní, především si nahrávali příliš daleko od sítě z čehož pramenily i chyby na útoku. Ve druhém setu jsme ale výrazně zlepšili mezihru a hned to byla úplně jiná písnička. Srovnali jsme po bojovném výkonu na 1:1 a v rozhodujícím setu pak již povolili soupeři jediný bod-5:0!
S výsledkem bez ztráty kytičky proti slabšímu soupeři tedy samozřejmě spokojenost, největší radost mi udělala výhra našich mladých v ložence.