3 soboty ve znamení nohejbalu

Hned tři soboty za sebou se budou konat ve Zbečníku očekávané nohejbalové turnaje. Již 20. ročník slavného Memoriálu Ládi Hrnčíře se odehraje pouze ve Zbečníku a představí se řada kvalitních týmů, info o přihlášených zde: 

http://www.zetlog.com/nohejbal/turnaje/turnaj-trojic-20-rocnik

Singl se bude hrát ve Zbečníku a ve Dřevíči a pohár ČNS starších žáků zřejmě rovněž bude hrát v těchto 2 halách (dle počtu přihlášek), kterých ale zřejmě bude dostatek a turnaj bude pro naše starší žáky poslední ostrou prověrkou před letošním MČR ve dvojicích, další 2 jarní poháry totiž budou ve trojicích. V této kategorii budeme hájit průběžné 1.místo, konkurence dle mých informací bude na rozdíl od K. Varů se všemi nejlepšími v ročníku 2001 a můžeme tak reálně vidět naše šance na vůbec 1. medaili z MČR.

V singlech se představí opět řada velmi kvalitních singlistů v čele s obhájcem vítězství Michalem Plachým, loňským mistrem ČR Milanem Kučerou a věříme také s Karlem Hronem, který se zotavuje po nedávné operaci kolene, představí se ale i další zajímaví hráči jako např. Lukáš Hokr z Horažďovic, či Michal Vrtiška z Hlavence. Naše barvy bude hájit zřejmě čtveřice Kábrt, Vlach, Andrýs a Pohl, představit by se měl také Tomáš Zelba, který u nás letos hostuje v dorostenecké kategorii z Mnichova Hradiště.
Přijďte fandit!!!