Sokol Zbečník A-Horní Radechová 5:0

Hned další den po sladkém triumfu v Batňovicích nás čekalo další mistrovské utkání v KP. Tentokrát jsme doma přivítali po hokejovém čtvrtfinále mimořádně až od 18 hodin celek Horní Radechové. Cílem bylo potvrdit body z předchozího dne, hrát zodpovědně a nic nepodcenit, což by byla po středě určitě velká škoda.

Jan Andrýs, David Hartman-M.Seidl, M.Kupský 2:0 (10-6, 10-5) 1:0

Kromě úplného začátku utkání, kdy David dorazil na poslední chvíli nerozkopaný a prohrávali jsme 0:2, nenechala naše hlavní dvojice nikoho na pochybách, kdo že je pánem na hřišti a získala pro Zbečník 1.bod.

Zdeněk Prouza, Lukáš Vlach-R.Riedl, M. Chráska 2:0 (10-3, 10-2) 2:0

Zodpovědný a bojovný výkon podala naše druhá dvojice. Dařilo se nám bodovat, Gulda skvěle servíroval a soupeř chyboval. Výsledkem toho bylo, že hostující dvojka získala za dva sety pouhých 5 bodů.

Jan Andrýs, David Hartman, Matěj Šimek-J.Celba, M.Kupský, M.Seidl 2:1 (10-6, 8-10, 10-6) 3:0

Tento zápas byl ve znamení mnoha dohadů a sporných míčů. První set jsme zvládli na jedničku, ve druhém setu jsme vedli 6:4, avšak soupeř se tříbodovou šňůrou dostal do vedení a svůj první set nakonec trochu se štěstím získal. Naše trojka se ovšem na rozhodující 3.set výborně zkoncentrovala a povolila soupeři jediný bod.

Lukáš Doležal, Zdeněk Prouza, Lukáš Vlach-R.Riedl, M.Chráska, J.Chráska 2:1 (10-6, 9-10, 10-6) 4:0

Do půlky prvního setu se hrál vyrovnaný zápas, pak jsme zlepšili hru, zabojovali a 1.set získali. I ve druhém setu jsme měli otěže utkání pevně v rukou a vedli 8-4 a pak ještě 9-7. Tradiční nepochopitelný výpadek ovšem znovu přišel, série chyb na útoku a bylo srovnáno. Naštěstí jsme se dali do kupy a 3.set zvládli stejně jako předchozí trojka výborně.

Lukáš Doležal, Matěj Šimek-J.Celba, J.Chráska 2:1 (10-5, 6-10, 10-9) 5:0

V prvním setu naše vložená dvojice zahrála velmi dobře a jasně zvítězila. Ve druhém setu se ale soupeř zlepšil a když se k tomu přidala slabší hra a chyby našich, bylo srovnáno. Rozhodující set byl vyrovnaný, ale stále jsme vedli. Za stavu 9:9 soupeř zkazil servis a daroval nám tak vítězství s nulou. Paradoxem je, že tato naše dvojka vyhrála 3.set za devítek už potřetí v řadě.

Pochvala celému týmu za zodpovědný přístup k utkání! ZPZ!