Horní Radechová-Zbečník A 1:5

Po porážce v Hradci jsme se chtěli vrátit na vítěznou vlnu. V duelu jsme byli favoritem, v loňském zápase jsme zde ovšem úvodní dvě dvojice prohráli a toho jsme se chtěli tentokrát vyvarovat.

R.Riedl, M.Chráska-Z.Prouza, L.Vlach 1:2 (6-10, 10-9, 7-10) 0:1

První set jsme začali rozpačitě a do poloviny setu vedl soupeř, pak jsme zpřesnili hru a dotáhli set do vítězného konce. Také ve druhém setu jsme v jeho průběhu byli v mírném vedení, v koncovce ještě 9-7. Soupeři se povedlo srovnat a když Culdův kraťas za devítek zastavila páska, museli jsme trochu zbytečně do nepříjemného 3.setu. Začali jsme úspěšným útokem a za stavu 7-6 vydřeli dlouhou výměnu a utrhli se, za stavu 9-7 tentokrát kraťásek vyšel Culdovi na výbornou a Zbečník tak vedl 0:1.

M.Seidl, M.Kupský (M.Máslo)-J. Andrýs, D. Hartman 0:2 (7-10, 7-10) 0:2

Michal Kupský dorazil na zápas na konci školního roku ve značně podroušeném stavu a kromě prvního míče, kdy trefil nekompromisně, to bylo znát, na začátku druhého setu pak byl vystřídán. Naši kluci tentokrát utkání zvládli bez větších problémů, hráli slušně a i když ve druhém setu soupeř bojoval, tak to na ně nestačilo: 0:2.

R.Riedl, M.Chráska, P.Forman-L.Doležal, Z.Prouza, L. Vlach 0:2 (7-10, 7-10) 0:3

Žádná sláva, v naší hře bylo dost zbytečných chyb, naštěstí koncovky patřily nám-0:3.

J.Celba, M.Seidl, M.Máslo-J.Andrýs, D.Hartman, M.Šimek 2:1 (10-8, 7-10, 10-9) 1:3

První set patřil soupeři, zlepšený výkon nám přinesl vyrovnání a i ve 3.setu se zdálo, že už dotáhneme zápas do vítězného konce. Od stavu 9:7 jsme však nedokázali přes množství vlastních útoků zápas zakončit. Když pak také poslední útok za devítek (skákaný klepák) skončil na pásce, soupeř získal první bod-1:3.

J.Celba, P.Forman-L.Doležal, M.Šimek 0:2 (7-10, 8-10) 1:4

Vloženku jsme tentokrát zvládli proti nebezpečným domácím výborně a opět se přiblížili konci utkání-1:4.

R.Riedl, M.Chráska, P.Forman-J.Andrýs, D.Hartman, M.Šimek (V.Pohl) 1:2 (10-7, 8-10, 8-10) 1:5

V prvním setu si zahrál za A tým premiérově Vašek, příliš se mu ale nedařilo, navíc mu ostatní svým přístupem příliš nepomohli a začátek byl hrůzný-1:6. Romek bodoval, nám opět vázla mezihra a přestože jsme stav kosmeticky upravili, už si soupeř set pohlídal. Ve druhém setu byl začátek podobný, na síť to tedy šel zkusit David a druhý set se nám podařilo urvat. Také třetí set jsme pak nějak uhráli a překvapení tak nepřipustili.

Výkony v druhé půlce jara nebyly nejlepší a možná tedy dobře, že je teď téměř dvouměsíční pauza. Snad se dáme dohromady a porveme se s Batňovicemi o 1.místo. Otázkou také je, jestli bychom neměli kádr posílit alespoň jedním hráčem..

Tabulka jarní části. Vzhledem k tomu, že rozhoduje v konečném účtování vzájemný zápas, tak bychom na konci soutěže skončili na 1.místě. Druhý náš podzimní zápas s Batňovicemi s vysokou pravděpodobností může být rozhodující.. Ať už vyhrajeme KP nebo ne, budeme mít vzhledem k našim úspěšným žákům na podzim právo účasti v kvalifikaci o 2.ligu mužů.