Zbečnický nohejbalový víkend

V sobotu čeká po úvodní remíze v domácím prostředí s týmem SK Bělá naše áčko 2. kolo 2. ligy, ve kterém zavítáme na Vysočinu, kde sehrajeme od 14 hodin utkání na půdě Třebíče. Náš tým se bude muset obejít bez Honzy Andrýse, který má pískání. Tomáš Valášek naopak pojede, což je pro nás výborná zpráva a šance porvat se o dobrý výsledek, protože absence dalšího úderného hráče by byla zřejmě pro nějaké ambice v tomto utkání kritická. 

Dorostenci Sokola Zbečník se v neděli od 14 hodin utkají v hronovské hale ve 2. kole BDL po porážce v Prostějově s dalším favoritem celé soutěže-Modřicemi, které nevede nikdo jiný než trenér reprezentačního A týmu Petr Gulda! Příznivci nohejbalu ve východních Čechách, kteří se mohou jít podívat na utkání dorostenecké extraligy znovu po dlouhých 10 letech, se mohou těšit v sestavě soupeře rovněž na syna Petra Guldy Tomáše, který o víkendu odehrál (a velice úspěšně) vítězný zápas za A tým v extralize mužů, dále pak např. na mimořádný talent a skvělého singlistu Hanuse. Celkově je tým Modřic věkově ze všech týmů nejstarší a nejzkušenější (3 hráči r. 96-Gulda, Burian, Kamenský).
Bohužel mají kluci z Radechové (Patrik Levý, Pavel Středa) nyní zdravotní problémy-angína a nejistý je i start Vaška Pohla. Doufejme tedy, že budeme moci nastoupit v jakž takž optimální sestavě a zabojovat tak ve specifickém bodování BDL alespoň o 1 bod (prohra max. 2:5). Přijďte v neděli kluky při domácí přetěžké premiéře povzbudit a držte oběma mužstvům o víkendu palce!