Žáci vyhráli 1. turnaj KP, B tým si vede velmi dobře, A tým čeká Východočeské derby v Bělé a Dorost bezkonkurenční Prostějov

Zbečnická dvojice Pohl, Polák potvrdila roli favoritů a vyhrála 1. turnaj KP starších žáků ve Zbečníku před Levým a Marečkem z Radechové, 3. skončilo naše béčko Beran s Vávrou. Vzhledem k tomu, že letos je konkurence o dost nižší než v předchozích letech, měli bychom tuto soutěž letos vyhrát. V žákovské sezoně je letos i příští rok priorita uspět na celo-republikových akcích, v této soutěži by si měli hlavně naši žáci zachovat pokoru a respekt i k některým začínajícím soupeřům .

11265481_417246645142532_3930430864840118694_n

B tým mužů v sestavě s Mírou Bitnarem, Milanem Ansorgem a dalšími si zatím vede v OP slušně, po výhře v Rasoškách a se Stavebkou Náchod (oboje 4:1), otočil s trochou štěstí i zápas ve Dřevíči (3:2), v posledním zápase pak nestačil na silnou Dolní Radechovou v čele s vynikajícím Míšou Ducháčem, v tomto zápase ale potěšily obě vyhrané dvojice našich žáků Vaška Pohla s Davidem Polákem po solidních výkonech. V dalším zápase se B tým představí zítra v Jezbinách. Velké Petrovice, kterým znovu vypomůžou 2 naši hráči, pak v KP přivítají rovněž zítra doma Peklo.

A tým čeká v sobotu od 10 hodin ve 2. lize znovu východočeské Derby s Bělou, tentokrát na půdě soupeře. Po třech výhrách za sebou bychom rádi urvali i zde nějaký bod, jsme si ale vědomi síly a zkušeností soupeře a bude to velice těžké. Pravděpodobně pojedeme pouze v 6 hráčích i s dorostencem Lukášem Kábrtem.

V BDL čeká náš mladý mančaft doslova křest ohněm, v  neděli do 14 hodin přivítáme v hronovské hale naprostého suveréna soutěže Prostějov, v jehož dresu všichni 4 hráči (Ftačník, Roba, Příhoda, Matkulčík) již mají odehrány zápasy v 1. lize mužů, přičemž Ftačník s Robou hrají zde dokonce velmi úspěšně hlavní dvojku. Skóre 52:4 v BDL hovoří za vše a soupeř je tedy někde jinde, nicméně to bude pro náš tým velká škola a zkušenost.